​Telefon: 21 75 99 08

Mail: ananlaeg@gmail.com

Over 42 års erfaring i branchen            Medlem af Danske Anlægsgartnere            For private, erhverv og foreninger

Brolægning af indkørsler, terrasser og meget andet

Hos A.N. Anlæg i Hammel udfører vi professionel brolægning af blandt andet terrasser, indkørsler og meget mere for kunder i Randers, Viborg, Aarhus, Silkeborg og andre omkringliggende områder. Vi arbejder både for private boligejere, grundejerforeninger og boligforeninger samt erhverv.

Vi sørger for et flot og holdbart resultat

Brolægning er som regel den sidste afslutning på et byggeprojekt eller et haveprojekt, og for at få et flot og holdbart resultat er det vigtigt, at den udføres af en professionel brolægger, som ved, hvad han gør. Det er nemlig altafgørende, at underlageret er lige og korrekt, og at der er det rigtige fald på belægningen, så regnvandet ikke hober sig op.​

Hvad koster brolægning?

Vores priser på flisebelægning afhænger blandt andet af, hvor stor en belægning der er tale om, og hvilken type fliser den skal udføres i. Prisen er derfor altid skræddersyet til den konkrete opgave.

Ønsker du en konkret pris på netop din brolægning, er du altid velkommen til at kontakte os og fortælle mere om opgaven. Så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan enten ringe til os på telefon 21 75 99 08, eller du kan skrive til vores e-mail ananlaeg@gmail.com for at høre mere om brolægning.

Ønsker du at blive ringet op?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

A. N. Anlæg   -   Vestagervej 75, Sall, 8450 Hammel   -   21 75 99 08   -   ananlaeg@gmail.com