​Telefon: 21 75 99 08

Mail: ananlaeg@gmail.com

Over 42 års erfaring i branchen            Medlem af Danske Anlægsgartnere            For private, erhverv og foreninger

Pleje af grønne områder efter dine behov​

​Hos A.N. Anlæg i Hammel er vi din lokale anlægsgartner i blandt andet Aarhus, Silkeborg, Randers, Skanderborg og Viborg. Vi tilbyder vedligeholdelse og pleje af grønne områder for blandt andet private husejere, virksomheder, grundejerforeninger, boligforeninger og offentlige institutioner.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Lugning
  • Hækklipning
  • Gødning
  • Græsslåning

Vi kan fastsætte de ønskede intervaller efter dine behov hen over vækstsæsonen. 

Enkeltstående pleje og vedligeholdelse af grønne områder

I vores vedligeholdelse og pleje af grønne områder tilbyder vi også engangsgennemgang med for eksempel lugning, hækklip og kantskæring af græsplænen med mere. 

Det kan for eksempel være, at det hele er blevet for uoverskueligt, eller blot har vokset dig over ørerne, så du ønsker hjælp til at gøre din have klar igen. Derefter kan du selv forsætte med pleje af grønne områder.

Du kan endvidere vælge at udføre noget af det nødvendige arbejde selv. Måske ønsker du, at vi skal varetage det fysiske hårde arbejde, eller måske ønsker du, at vi blot skal tage os af de mere vanskelige opgaver.

Kontakt os for en pris på pleje af grønne områder

Du kan altid kontakte os på telefon 21 75 99 08 eller på e-mail ananlaeg@gmail.com, hvis du vil høre mere om os eller om vores arbejde med pleje af grønne områder og vedligeholdelse af haver. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på netop din opgave.​​

Vi ser frem til at høre fra dig!

Ønsker du at blive ringet op?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

A. N. Anlæg   -   Vestagervej 75, Sall, 8450 Hammel   -   21 75 99 08   -   ananlaeg@gmail.com