​Telefon: 21 75 99 08

Mail: ananlaeg@gmail.com

Over 42 års erfaring i branchen            Medlem af Danske Anlægsgartnere            For private, erhverv og foreninger

​Støttemur i haver, parker og indkørsler

Hos A.N. Anlæg i Hammel har vi mange års erfaring inden for opbygning af støttemur i haver, haveanlæg, parker, indkørsler og alle mulige andre steder. 

Vi arbejder således for private husejere, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner i blandt andet Aarhus, Randers, Silkeborg, Viborg og omegn.

Hvordan laver man en støttemur?

Vores støttemure, der kan bygges af mursten eller kampesten, kan holde især jord og grus tilbage ved ustabile skråninger i forbindelse med større niveauforskelle. 

Dertil kommer, at de er ganske dekorative. Ofte bliver en støttemur bygget skråt ind mod niveauforskellen, så murens vægt kan holde jorden tilbage, så det ikke skrider ud.

En mindre støttemur, der kan bruges ved niveauforskelle mellem haver og veje, vil ofte være helt lodret. Det giver mere plads i haven, ligesom der også kan ligge både praktiske og æstetiske overvejelser bag lodrette støttemure.

En såkaldt lukket støttemur kan bygges i forhold til niveauforskelle på op til tre meter, såfremt de opføres med hældning. 

Vinklen på denne hældning afhænger naturligvis af trykket på jorden og højden af muren. En lukket mur betyder, at stenene er helt tæt sammen, som i et murværk. En åben mur har derimod huller mellem stenene, som kan bruges til beplantning.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Kontakt gerne os på enten telefon 21 75 99 08 eller e-mail ananlaeg@gmail.com, hvis du ønsker en drøftelse om en støttemur og et uforpligtende tilbud til en attraktiv pris.

Ønsker du at blive ringet op?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

A. N. Anlæg   -   Vestagervej 75, Sall, 8450 Hammel   -   21 75 99 08   -   ananlaeg@gmail.com