​Telefon: 21 75 99 08

Mail: ananlaeg@gmail.com

Haveanlæg - både nyanlæg og renovering

Hos ​A.N. Anlæg er vi din anlægsgartner, der udfører alt inden for haveanlæg. Vi udfører vores arbejde for private boligejere, erhverv, grundejerforeninger og boligforeninger.

Vi arbejder med små og store haveanlæg

​Når vi arbejder med haveanlæg, er det ofte i forbindelse med etablering af en ny have, renovering af en ældre eller vedligeholdelse af et haveanlæg.

I vores arbejde er vi omhyggelige. På den måde kan du få et pænt og ordentligt haveanlæg. Vi kan endvidere foretage en engangsgennemgang med blandt andet lugning, hækklip og kantskæring af græsplænen.​​

Vi gør forgroede anlæg til smukke parker

​Det kan være, at du har købt et nyt hus, eller der er tale om en forvokset have eller et misligholdt haveanlæg, hvor området er forgroet, forvokset og ligefrem slidt. Ligeledes kan det være, at du ønsker at få omlagt et haveanlæg, så det passer bedre til de aktuelle behov og ønsker.

Du vil blive overrasket over, hvor flot din have eller det grønne område kan blive ved selv en mindre vedligeholdelse og ved små ændringer. Vi kan med andre ord skabe smukke parker ud af selv de mest forvoksede haveanlæg.

Kontakt os

Kontakt os på telefon 21 75 99 08 eller på ananlaeg@gmail.com, hvis du vil have et uforpligtende tilbud. Vi kører gerne til blandt andet Aarhus, Silkeborg, Randers, Skanderborg og Viborg.

Ønsker du at blive ringet op?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

A. N. Anlæg - Vestagervej 75 - Sall - 8450 Hammel - 21 75 99 08 - ananlaeg@gmail.com