​Telefon: 21 75 99 08

Mail: ananlaeg@gmail.com

Over 42 års erfaring i branchen            Medlem af Danske Anlægsgartnere            For private, erhverv og foreninger

Saltning og snerydning for private og foreninger

​Hos A.N. Anlæg i Hammel tilbyder vi at udføre saltning og snerydning for husejere, virksomheder, grundejerforeninger, boligforeninger og offentlige institutioner i blandt andet Aarhus, Silkeborg, Randers, Skanderborg og Viborg.

Arbejdet sker ofte i forbindelse med pleje og vedligeholdelse af grønne områder og fællesarealer, men kan naturligvis også ske alenestående.

Effektiv økonomisk løsning

​En fast aftale medfører, at I undgår at skulle planlægge efter sne og kulde, men også, at I undgår at skulle indkøbe maskiner og andet materiel til snerydning. Vi har en stordriftsfordel, fordi vi udfører saltning og snerydning mange steder. Vores maskiner kan med andre ord være i drift hele tiden.

En aftale omkring saltning og snerydning gør samtidig, at I ikke skal bekymre jer om sygedage, feriedage og helligdage, hvor der måske ikke altid er en medarbejder til rådighed, eller som vil koste mange penge at kalde ind. Det er således en effektiv og økonomisk løsning for de fleste virksomheder og boligområder at benytte os.

I kan vælge saltning og snerydning som en fast aftale

​Det er muligt at aftale forskellige løsninger i en fast serviceaftale. De forskellige muligheder gennemgår vi gerne under en drøftelse, hvor vi samtidig kan tale om, hvad vi kan tilbyde i forbindelse med pleje og vedligeholdelse og fællesarealer.

Kontakt A.N. Anlæg

Du kan kontakte os på telefon 21 75 99 08 eller på ananlaeg@gmail.com, hvis du vil høre mere om vores arbejde.​

Ønsker du at blive ringet op?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

A. N. Anlæg   -   Vestagervej 75, Sall, 8450 Hammel   -   21 75 99 08   -   ananlaeg@gmail.com