​Telefon: 21 75 99 08

Mail: ananlaeg@gmail.com

Støttemure i haver, parker og indkørsler

​Hos A.N. Anlæg er vi en erfarne anlægsgartnere i Hammel, der opfører støttemure i haver, haveanlæg, parker, indkørsler og alle mulige andre steder. Vi arbejder således for private husejere, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner.

Vi bygger støttemure af mursten og af kampesten

​Vores støttemure, der kan bygges af mursten eller kampesten, kan holde især jord og grus tilbage ved ustabile skråninger i forbindelse med større niveauforskelle. Dertil kommer, at de er ganske dekorative. Ofte bliver en støttemur brygget skråt ind mod niveauforskellen, så murens vægt kan holde jorden tilbage, så det ikke skrider ud.

Ved mindre niveauforskelle kan du bruge en lodret støttemur

​Mindre støttemure, der kan bruges ved niveauforskelle mellem haver og veje, vil ofte være helt lodrette. Det giver mere plads i haven, ligesom der også kan lægge både praktiske og æstetiske overvejelser bag lodrette støttemure.

Såkaldte lukkede støttemure kan bygges i forhold til niveauforskelle på op til tre meter, såfremt de opføres med hældning. Vinklen på denne hældning afhænger naturligvis af trykket på jorden og højden af muren. En lukket mur betyder, at stenene er helt tæt sammen, som i et murværk. En åben mur har derimod huller mellem stenene, som kan bruges til beplantning.

Kontakt gerne os på enten telefon 21 75 99 08 eller på vores e-mail ananlaeg@gmail.com, hvis du ønsker en drøftelse om støttemure og et uforpligtende tilbud i områder som for eksempel Aarhus, Silkeborg, Randers, Skanderborg og Viborg.

​​​

Ønsker du at blive ringet op?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

A. N. Anlæg - Vestagervej 75 - Sall - 8450 Hammel - 21 75 99 08 - ananlaeg@gmail.com