​Telefon: 21 75 99 08

Mail: ananlaeg@gmail.com

Pleje og vedligeholdelse af grønne områder

Hos ​A.N. Anlæg er din lokale anlægsgartner i blandt andet Aarhus, Silkeborg, Randers, Skanderborg og Viborg, og vi tilbyder pleje og vedligeholdelse af grønne områder for blandt andet private husejere, virksomheder, grundejerforeninger, boligforeninger og offentlige institutioner.

Med vores arbejde tilbyder vi blandt anbdet:


  • ​Udføre lugning
  • ​Hækklipning
  • ​Gødning
  • ​Græsslåning

Vi kan fastsætte de ønskede intervaller efter dine behov hen over vækstsæsonen.​​

Enkeltstående pleje og vedligeholdelse af grønne områder

​I vores pleje og vedligeholdelse af grønne områder tilbyder vi også engangsgennemgang med for eksempel lugning, hækklip og kantskæring af græsplænen med mere. Det kan for eksempel være, at det hele er blevet for uoverskueligt, eller blot har vokset jer over ørerne, så du ønsker hjælp til at gøre din have klar igen. Derefter kan du selv forsætte med den løbende vedligeholdelse.

Vi opdeler vores arbejde mellem os

​Du kan endvidere vælge at udføre noget af den nødvendige arbejde selv. Måske ønsker du, at vi skal varetage det fysiske hårde arbejde, eller måske ønsker du, at vi blot skal tage os af de mere vanskelige opgaver.

Du kan os på telefon 21 75 99 08 eller også på vores mail ananlaeg@gmail.com, hvis du vil høre mere om os eller om vores arbejde.

​​

Ønsker du at blive ringet op?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

A. N. Anlæg - Vestagervej 75 - Sall - 8450 Hammel - 21 75 99 08 - ananlaeg@gmail.com