Professionel beskæring af træer og buske i Aarhus, Randers, Silkeborg og omegn

HosA.N. Anlæg tilbyder vi beskæring af træer og buske samt træfældning for private såvel som erhverv. Det er alt fra boligforeninger til private husejere i Århus, Randers & Silkeborg.

Så hvis du har brug for professionel og korrekt beskæring af træer, buske samt træfældning så er du kommet det helt rette sted hen. Hos A.N. Anlæg er vi specialister i opgaven.

Hvor ofte og hvornår skal træer og hække beskæres?

Det er forskelligt fra sort til sort, hvornår det er nødvendigt at beskære. Nogle vokser hurtigere end andre, og har derfor brug for at blive beskåret oftere.

Som udgangspunkt anbefaler vi dog beskæring af hække og træer en eller to gange årligt. Der er især en god idé at få vedligeholdt hækken og beskåret den jævnligt hvis du bor inde i byen, så der ikke er en chance for at den vokser ud over vejarealet inden næste beskæring.

Der anbefales som udgangspunkt at, du beskærer dine træer og buske fra 1. juni til midt september, da træer og buske stadigvæk har opsamlet meget energi samt er meget aktive i denne periode.

Er du i tvivl om hvornår dine træer eller buske skal beskæres, så er du velkommen til at kontakte os for at tage en snak om dette. 

Ring og hør mere

Vi udfører sikker beskæring og træfældning 

Hvis der er tale om store træer, vil vi anbefale at du lader en professionel om opgaven, da det kan være en farlig disciplin at begive sig ud i.

Især hvis der ikke er en fald zone træerne kan falde ned i, så anbefales det på det kraftigste at, man får en professionel ud og udfører arbejdet.

Når du vælger os som din anlægsgartner er du sikret en professionel træfældning og beskæring som foregår på sikker vis og af høj kvalitet.

Skal du have fældet eller beskåret træer eller buske?

Så er du meget velkommen til at kontakte os, og fortælle lidt mere om hvad du skal have lavet. Vi hjælper med at finde den bedste løsning til dig, så din have kommer til at stå snorlige. 

Kontakt os i dag og høre mere om mulighederne for dine træer og buske. Ring til os på 21 75 99 08 eller send en mail til ananlaeg@gmail.comog så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os i dag