Hos A.N. Anlæg i Hammel tilbyder vi at udføre saltning af veje og snerydning for husejere, virksomheder, grundejerforeninger, boligforeninger og offentlige institutioner i blandt andet Aarhus, Silkeborg, Randers, Skanderborg og Viborg.

Arbejdet sker ofte i forbindelse med pleje og vedligeholdelse af grønne områder og fællesarealer, men kan naturligvis også ske enkeltstående.

Kontakt os for et tilbud

Effektiv økonomisk løsning for saltning og snerydning

​En fast aftale medfører, at I undgår at skulle planlægge efter sne og kulde, men også, at I undgår at skulle indkøbe maskiner og andet materiel til snerydning. Vi har en stordriftsfordel, fordi vi udfører saltning af veje og snerydning mange steder. Vores maskiner kan med andre ord være i drift hele tiden.

En aftale omkring snerydning og saltning af veje gør samtidig, at I ikke skal bekymre jer om sygedage, feriedage og helligdage, hvor der måske ikke altid er en medarbejder til rådighed, eller som vil koste mange penge at kalde ind. Det er således en effektiv og økonomisk løsning for de fleste virksomheder og boligområder at benytte os.

I kan vælge snerydning og saltning af veje som en fast aftale

​Det er muligt at aftale forskellige løsninger i en fast serviceaftale. De forskellige muligheder gennemgår vi gerne under en drøftelse, hvor vi samtidig kan tale om, hvad vi kan tilbyde i forbindelse med pleje og vedligeholdelse og fællesarealer.

Kontakt A.N. Anlæg og få en snak om snerydning og saltning af veje

Du kan kontakte os på telefon 21 75 99 08 eller på ananlaeg@gmail.com, hvis du vil høre mere om snerydning og saltning af veje eller hvad vi ellers kan tilbyde dig.

Ring i dag og hør mere