Hos A.N. Anlæg kan vi stå for pleje af grønne områder og alt hvad det indebærer. Som professionel anlægsgartner med mere end 25 års erfaring, kan vi klare alt fra de mindre til de store mere omfattende opgaver. 

Vi tilbyder plejning af grønne områder for private bolig- og sommerhusejere, erhvervsdrivende, boligforeninger samt det offentlige i og omkring Aarhus, Randers, Silkeborg og Viborg omegn. 

Pleje af grønne områder og meget mere

Når vi plejer grønne områder kan det indebære mange ting. Hver løsning er naturligvis skræddersyet efter vores kunders ønsker, og efter hvordan områder ser ud inden projektet går i gang. Vi kan både ordne nuværende områder, der trænger til fornyelse eller pleje - men kan også stå for at anlægge helt nye områder. 

Nogle af de opgaver vi ofte laver i forbindelse med pleje af grønne områder er bl.a.:

Kontakt os og få et tilbud på pleje af grønne områder 

Ønsker du at, få et tilbud på pleje af dine grønne områder? Så kontakt os i dag på 21 75 99 08 og lad os tage en snak om mulighederne. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig i områderne nær Aarhus, Randers, Silkeborg og Viborg omegn. 

Kontakt os allerede i dag