Har du spørgsmål? Ring idag på
2175 9908

Pleje af grønne områder nær Århus, Randers & Silkeborg

Har du nogle grønne områder som du ikke kan overskue at pleje? eller har du generelt bare ikke tid til at stå for både græsslåning, beskæring af buske og træer samt pleje af bede. 

Hos A.N anlæg kan vi stå for pleje af dine grønne områder, så du kan bruge din tid et andet sted, når det kommer til pleje af ens grønne områder kræver det en hel del tid og energi, især når det er andet end bare at slå græs. 

Vi tilbyder vedligeholdelse samt pleje af grønne områder for private husejere, virksomheder, grundejerforeninger, boligforeninger samt offentlige institutioner. 

Vi kan derfor hjælpe dig med at sørge for at dine grønne områder holder sig sunde og pæne samt ser præsentable ud. 
 

Vi kan blandt andet være behjælpelige med: 

Vi kan fastsætte de ønskede intervaller efter dine behov hen over vækstsæsonen. 

 

Enkeltstående pleje og vedligeholdelse af grønne områder

I vores vedligeholdelse og pleje af grønne områder tilbyder vi også engangsgennemgang med for eksempel lugning, hækklip og kantskæring af græsplænen med mere. ​​Det kan for eksempel være, at det hele er blevet for uoverskueligt, eller blot har vokset dig over ørerne, så du ønsker hjælp til at gøre din have klar igen. Derefter kan du selv forsætte med pleje af grønne områder.

Du kan endvidere vælge at udføre noget af det nødvendige arbejde selv. Måske ønsker du, at vi skal varetage det fysiske hårde arbejde, eller måske ønsker du, at vi blot skal tage os af de mere vanskelige opgaver.

Kontakt os og få en pris på pleje af grønne områder

Du kan altid kontakte os på telefon 21 75 99 08 eller på e-mail ananlaeg@gmail.com, hvis du vil høre mere om os eller om vores arbejde med pleje af grønne områder og vedligeholdelse af haver. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på netop din opgave.​​

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vedligeholdelse

Ønsker du at blive ringet op?​

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Følg os på facebook

Følg A. N. Anlæg på facebook for at se de seneste nyheder og hør hvad vores kunder har at sige om os.


Vi har glade kunder og over 100 likes på​ Facebook

Gå til Facebook