Har du spørgsmål? Ring idag på
2175 9908

Haveanlæg – nyanlæg og renovering

Hos A.N. Anlæg i Hammel er vi din anlægsgartner, der udfører alt inden for haveanlæg. 

Vi udfører vores arbejde for private boligejere, erhverv, grundejerforeninger og boligforeninger i områderne omkring Aarhus, Silkeborg, Randers, Viborg og omegn.

Vi arbejder med små og store haveanlæg

Når vi arbejder med haveanlæg, er det ofte i forbindelse med etablering af en ny have, renovering af en ældre eller vedligeholdelse af et haveanlæg.

I vores arbejde med anlæg af have er vi omhyggelige. På den måde kan du få et pænt og ordentligt haveanlæg. Vi kan endvidere foretage en engangsgennemgang med blandt andet lugning, hækklip og kantskæring af græsplænen.​​​

Vi gør forgroede anlæg til smukke parker

Det kan være, at du har købt et nyt hus, eller der er tale om en forvokset og misligholdt have, hvor området er forgroet, forvokset og ligefrem slidt. Ligeledes kan det være, at du ønsker at få omlagt din have, så det passer bedre til de aktuelle behov og ønsker.

Du vil blive overrasket over, hvor flot dit haveanlæg eller det grønne område kan blive ved selv en mindre vedligeholdelse og ved små ændringer. Vi kan med andre ord skabe smukke parker ud af selv de mest forvoksede haver.

Kontakt os og få en pris på anlæg af have

Vi kan også rådgive og vejlede i forhold til hvad der kunne være af fordele og ulemper for dit projekt. Kontakt os på telefon 21 75 99 08 eller på e-mail ananlaeg@gmail.com, hvis du vil høre om vores priser på haveanlæg eller ønsker et uforpligtende tilbud.​​

Den gamle by, Aarhus

MTB-bane, Hasle Bakker

Diverse

Ønsker du at blive ringet op?​

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Følg os på facebook

Følg A. N. Anlæg på facebook for at se de seneste nyheder og hør hvad vores kunder har at sige om os.


Vi har glade kunder og over 100 likes på​ Facebook

Gå til Facebook