Haveanlæg i Aarhus, Silkeborg, Randers og Viborg

Hos A.N. Anlæg i Hammel er vi din anlægsgartner, der udfører alt inden for haveanlæg. 

Vi hjælper både private boligejere, erhverv, grundejerforeninger og boligforeninger i områderne omkring Aarhus, Silkeborg, Randers, Viborg og omegn med at skabe smukke haveanlæg. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi arbejder med små og store haveanlæg

Når vi arbejder med haveanlæg, er det ofte i forbindelse med etablering af en ny have, renovering af en ældre eller vedligeholdelse af et haveanlæg.

Når vi skaber nye haveanlæg, er det altid med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi hjælper dog gerne med inspiration og rådgiver dig vedrørende valg af materialer, planter mv. for at du får den bedste løsning. 

Vi kan endvidere foretage en engangsgennemgang med blandt andet lugning, hækklip og kantskæring af græsplænen, hvis du ønsker dette.​​​

Vi gør overgroede anlæg til smukke parker

Det kan være, at du har købt et nyt hus, eller der er tale om en forvokset og misligholdt have, hvor området er overgroet, forvokset og ligefrem slidt. Ligeledes kan det være, at du ønsker at få omlagt din have, så det passer bedre til de aktuelle behov og ønsker.

Du vil blive overrasket over, hvor flot dit haveanlæg eller det grønne område kan blive ved selv en mindre vedligeholdelse og ved små ændringer. Vi kan med andre ord skabe smukke parker ud af selv de mest forvoksede haver.

Kontakt os og få en pris på anlæg af have

Vi kan også rådgive og vejlede i forhold til hvad der kunne være af fordele og ulemper for dit projekt i Aarhus, Silkeborg, Randers, Viborg og omegn. Kontakt os på telefon 21 75 99 08 eller på e-mail ananlaeg@gmail.com, hvis du vil høre om vores priser på haveanlæg eller ønsker et uforpligtende tilbud.​​

Ring i dag for at høre mere