Har du spørgsmål? Ring idag på
2175 9908

Terrassebelægning, brolægning af indkørsler og meget andet

Hos A.N. Anlæg i Hammel udfører vi professionel brolægning af blandt andet terrasser, indkørsler og meget mere for kunder i Randers, Viborg, Aarhus, Silkeborg og andre omkringliggende områder. Vi arbejder både for private boligejere, grundejerforeninger og boligforeninger samt erhverv.

Vi sørger for et flot og holdbart resultat

Brolægning er som regel den sidste afslutning på et byggeprojekt eller et haveprojekt, og for at få et flot og holdbart resultat er det vigtigt, at den udføres af en professionel brolægger, som ved, hvad han gør. Det er nemlig altafgørende, at underlageret er lige og korrekt, og at der er det rigtige fald på belægningen, så regnvandet ikke hober sig op.​​

Hvad koster brolægning?

Vores priser på flisebelægning afhænger blandt andet af, hvor stor en belægning der er tale om, og hvilken type fliser den skal udføres i. Prisen er derfor altid skræddersyet til den konkrete opgave.

Ønsker du en konkret pris på netop din brolægning, er du altid velkommen til at kontakte os og fortælle mere om opgaven. Så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan enten ringe til os på telefon 21 75 99 08, eller du kan skrive til vores e-mail ananlaeg@gmail.com for at høre mere om brolægning.​​

Belægning

Ønsker du at blive ringet op?​

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Følg os på facebook

Følg A. N. Anlæg på facebook for at se de seneste nyheder og hør hvad vores kunder har at sige om os.


Vi har glade kunder og over 100 likes på​ Facebook

Gå til Facebook


A. N. Anlæg - Norgesvej 6, 8450 Hammel
Telefon: +45 21 75 99 08
ananlaeg@gmail.com