Hos A.N. Anlæg i Hammel udfører vi professionel brolægning af blandt andet terrasser, indkørsler og meget mere.

Vi hjælper både private boligejere, grundejerforeninger, boligforeninger samt erhverv i Randers, Viborg, Aarhus, Silkeborg og andre omkringliggende områder.

Kontakt os for et godt tilbud

Flot og holdbar brolægning

Brolægning er som regel den sidste afslutning på et byggeprojekt eller et haveprojekt, og for at få et flot og holdbart resultat er det vigtigt, at den udføres af en professionel brolægger, som ved, hvad han gør. Det er nemlig altafgørende, at underlageret er lige og korrekt, og at der er det rigtige fald på belægningen, så regnvandet ikke hober sig op.​​ 

Belægning til terrasse, indkørsel, fortov og meget mere

Vi kan udfører flere former for belægning for dig, det kan blandt være terrasser, fortove, indgangspartier og andre udendørs arealer. Når der lægges en ny belægning så komprimeres underlaget, og på den måde undgår man at, skabe lunker som sætter sig. Vi vurdere altid inden en belægning, hvordan underlaget er samt afvandingsforholdet så det ikke samler vand. 

Hvad koster brolægning?

Vores priser på flisebelægning afhænger blandt andet af, hvor stor en belægning der er tale om, og hvilken type fliser den skal udføres i. Prisen er derfor altid skræddersyet til den konkrete opgave. 
Prisen på brolægning variere fra opgave til opgave, da ingen projekter er ens og det i høj grad også kommer an på hvilket materiale der skal anvendes. 

Kontakt os og få et tilbud på brolægning

Ønsker du en konkret pris på netop din brolægning? Så er du altid velkommen til at kontakte os og fortælle mere om opgaven. Så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan enten ringe til os på telefon 21 75 99 08, eller du kan skrive til vores e-mail ananlaeg@gmail.com for at høre mere om belægning.​​

Ring i dag og hør mere