Hos A.N Anlæg tilbyder vi beskæring af træer og buske samt træfældning for private såvel som erhverv. Det er alt fra boligforeninger til private husejere i Århus, Randers & Silkeborg.

Så hvis du har brug for professionel og korrekt beskæring af træer, buske samt træfældning så er du kommet det helt rette sted hen. Hos A.N anlæg er vi specialister i beskæring og træfældning.

Vi anbefaler beskæring af hække og træer i byområder 2 gange om året, så der ikke er en chance for at træerne eller hækken vokser ud over vejarealet inden næste beskæring.

Der anbefales som udgangspunkt at, du beskærer dine træer og buske fra 1. juni til midt september, da træer og buske stadigvæk har opsamlet meget energi samt er meget aktive i denne periode.

Træfældning, beskæring af træer og buske udført af professionelle

Hvis der er tale om store træer, vil vi anbefale at du lader en professionel om opgaven, da det kan være en farlig disciplin at begive sig ud i.

Især hvis der ikke er en fald zone træerne kan falde ned i, så anbefales det på det kraftigste at, man får en professionel ud og udfører arbejdet.

Når du vælger os som din anlægsgartner er du sikret en professionel træfældning og beskæring som foregår på sikker vis og af høj kvalitet.

Ring til A.N anlæg og få et tilbud på træfældning samt beskæring af træer og buske

Hvis du er på udkig efter et godt tilbud på beskæring af træer og buske, så kan A.N anlæg hjælpe dig!
Så hvis du vil høre mere om mulighederne for dine træer og buske, så er du velkommen til at kontakte os på 21 75 99 08 eller sende en mail til ananlaeg@gmail.com og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.