Har du spørgsmål? Ring idag på
2175 9908

​Støttemur i haver, parker og indkørsler

Hos A.N. Anlæg i Hammel har vi mange års erfaring inden for opbygning af støttemur i haver, haveanlæg, parker, indkørsler og alle mulige andre steder. 

Vi arbejder således for private husejere, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner i blandt andet Aarhus, Randers, Silkeborg, Viborg og omegn.

Hvordan laver man en støttemur?

Vores støttemure, der kan bygges af mursten eller kampesten, kan holde især jord og grus tilbage ved ustabile skråninger i forbindelse med større niveauforskelle. 

Dertil kommer, at de er ganske dekorative. Ofte bliver en støttemur bygget skråt ind mod niveauforskellen, så murens vægt kan holde jorden tilbage, så det ikke skrider ud.​​​

En mindre støttemur, der kan bruges ved niveauforskelle mellem haver og veje, vil ofte være helt lodret. Det giver mere plads i haven, ligesom der også kan ligge både praktiske og æstetiske overvejelser bag lodrette støttemure.

En såkaldt lukket støttemur kan bygges i forhold til niveauforskelle på op til tre meter, såfremt de opføres med hældning. 

Vinklen på denne hældning afhænger naturligvis af trykket på jorden og højden af muren. En lukket mur betyder, at stenene er helt tæt sammen, som i et murværk. En åben mur har derimod huller mellem stenene, som kan bruges til beplantning.

Få et uforpligtende tilbud på støttemure

Kontakt gerne os på enten telefon 21 75 99 08 eller e-mail ananlaeg@gmail.com, hvis du ønsker en drøftelse om en støttemur og et uforpligtende tilbud til en attraktiv pris.​​

Den Gamle By, Aarhus

Div. støttemure

Ønsker du at blive ringet op?​

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Følg os på facebook

Følg A. N. Anlæg på facebook for at se de seneste nyheder og hør hvad vores kunder har at sige om os.


Vi har glade kunder og over 100 likes på​ Facebook

Gå til Facebook


A. N. Anlæg - Norgesvej 6, 8450 Hammel
Telefon: +45 21 75 99 08
ananlaeg@gmail.com